Onze troeven

Interieur op maat, made in Belgium

Voor 100% maatwerk moet u bij KM Interieur zijn. Ons familiebedrijf staat al jaren gekend voor zijn uitmuntend vakmanschap en uitstekende kwaliteit. Steevast volgens de laatste trends. En waar mogen we nog trots op zijn? Alles is made in Belgium – ontworpen en gefabriceerd in ons eigen atelier in Zele, uitgerust met een uiterst modern machinepark.

Vakmanschap garandeert het perfecte maatwerk

Onze vakmannen garanderen hoogstaand maatwerk die naadloos past in uw keukenruimte, woonkamer, slaapkamer, dressing, praktijk of kantoor. Een interieur met uitstraling, die ook qua stijl en kleur perfect aansluit op de rest van de inrichting.

Maatwerk en meer…

KM Interieur neemt niet alleen het maatwerk van uw interieur voor zijn rekening.
U kunt er ook terecht voor:

  • tafels, rekken of schappen op maat
  • geïntegreerde schuifdeuren en valse wanden
  • aanvullend sanitair en elektro voor keuken, badkamer of praktijk

Voor de afwerking van uw meubels kiest KM interieur voor het kwalitatieve meubelbeslag van Blum (scharnier- en ladensysteem)

STAPSGEWIJS NAAR UW DROOMINTERIEUR

Kiest u voor maatwerk? Dan gaat u voor uniek, stijlvol en duurzaam vakwerk. KM Interieur begeleidt u stapsgewijs naar uw droominterieur.

Afspraak in de toonzaal

In onze toonzaal overlopen we de ruime waaier aan stijlen, materialen en afwerkingsmogelijkheden. Wij bespreken a.d.h.v. een schets of grondplan uw voorkeur voor stijl, kleuren, materialen en toestellen, rekening houdend met uw vooropgestelde budget.

Voorstelling in 3D en prijsberekening

KM Interieur maakt van uw project een 3D voorstelling met vergelijkende prijsberekening in de door u gekozen materialen. Er volgt een afspraak om deze te overlopen en eventuele aanpassingen te bespreken.
troeven_montage

Opmeten ter plaatse

Na akkoord komen wij de ruimte ter plaatse nauwkeurig opmeten. Alles wordt ten slotte volledig op maat gemaakt. Ook alle nutsvoorzieningen worden in kaart gebracht.

Uw kasten in productie

Op basis van de opmeting ter plaatse wordt de werktekening uitgewerkt. Ieder element van de inrichting wordt tot op de milimeter uitgetekend. Vervolgens gaat de finale werktekening naar ons atelier voor productie.

Levering en plaatsing

Ons ervaren installatieteam plaatst de afgewerkte kasten en verzorgt minutieus de nodige afwerking.
logo-footer

Uw interieur is onze passie! KM interieur staat voor uitmuntend vakmanschap en uitstekende kwaliteit 100% op maat.
Maak een afspraak en wij overlopen vrijblijvend de mogelijkheden met onze ontwerpafdeling of in samenwerking met uw binnenhuisarchitect.

Contacteer ons vrijblijvend of bezoek onze toonzaal

Warandestraat 6, 9240 Zele Tel 052 44 60 56 Email: info@kminterieur.be BE 0418.440.578
© KM interieur - webdesign door grafisch bureau pixelpepper   Privacyverklaring